mandag 26. september 2011

Datavirus

Virus vil alltid være en trussel for oss internett brukere. Det kan dukke opp så mye som 6000 nye internett trusler i løpet av en uke. Så spørsmålet er vel egentlig ikke om du man trenger antivirus program, men hvilke antivirus program som er best. Ved kjøp av et bra antivirus program vil det være mye mindre risiko for at vi får virus på maskinen. Bruke man en gratis versjon minsker også sjansene for at man får virus. Men hva er egentlig best? Det man kjøper eller det man laster ned gratis?
        
Det er mange som har utført tester på disse programmene. Både gratis versjoner og betaligs versjoner, sammenlignet de og kommet frem til vinnere. Men det som er litt vanskelig er at de forskjellige programmene har spesialisert seg på forskjellige områder.
      
Jeg rotet litt rundt på internett og fant to sider der de hadde testet antivirus programmer. Den ene siden heter Antivirusware.com. De kom frem til at Norton Antivirus 2012, som er et betalings program var best i test. Hardwer.no har kommet frem til at gratis versjonen Microsoft Security Essentials er det beste programmet.  Det finnes også veldig mange flere sider både norske og engelske, hvor de har testet antivirusprogram. Så jeg tror bare man må velge et program blant test vinnerne å stole på at programmet gjør jobben sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar